فرمانده نیروی زمینی ارتش: سامانه مقابله با ریزپرنده‌ها طراحی شده است نماینده خوی: تعداد زیادی از کامیون‌ها در معرض مصادره دولت ترکیه هستند سرلشکر سلامی: در حالی که درگیر جنگی تمام‌عیار هستیم، هیچ نشانی از آشفتگی و هراس در کشور دیده نمی‌شود/ تسلیم را باور نداریم جراره: دولت در تعیین‌تکلیف نیرو‌های شرکتی دستگاه‌های اجرایی تعجیل کند قوامی: برای پرداخت کالابرگ ۱۷ همت کسری داریم نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه: تصمیم مجمع تشخیص در تصویب لوایح پالرمو و سی اف تی در راستای اصرار مجلس بوده است نیک بین، نماینده مجلس: کامیون‌داران، معدن‌داران و کارخانه‌داران معترض‌اند؛ این حجم از اعتراضات غیرطبیعی است ابلاغ ۶ قانون مصوب مجلس از سوی رئیس‌جمهور به دستگاه‌های مربوطه وزیر دفاع: ایران در ساخت انواع شناور سطحی و زیرسطحی خودکفا شد پزشکیان: سال گذشته بیش از ۳۰۰ همت ضرر ناشی از قطع گاز و برق داشتیم اقدام عجیب استانداری کردستان / استقبال زنان اسب سوار از مهمان خارجی + فیلم سخنگوی دولت: در برابر جنگ روایت‌ها، تحریم‌ها و تردید‌ها ایستاده‌ایم فرمانده انتظامی ایرانشهر: به زودی روحانی ربوده شده توسط افراد مسلح ناشناس آزاد می‌شود مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: متوقف شدن غنی‌سازی خط قرمز است الحاق ۱۳ فروند انواع شناور جدید به سازمان بنادر

خطیب جمعه تهران: سرمایه‌داران نباید دغدغه امنیت سرمایه را داشته باشند و بدانند که سرمایه آنها در مسیر آبادانی کشور به کار گرفته می‌شود

خطیب موقت نماز جمعه تهران، با اشاره به لزوم ایجاد امنیت اقتصادی و جلب اعتماد سرمایه‌گذاران، گفت: سرمایه‌داران نباید دغدغه امنیت سرمایه خود را داشته باشند. دستگاه‌های نظارتی و قضایی باید از سرمایه‌گذاران حمایت کنند و با رفع موانع، زمینه رشد اقتصادی کشور را فراهم سازند. سرمایه‌گذاران، با اطمینان از حمایت‌های قانونی، باید بدانند که سرمایه آنها در مسیر آبادانی کشور به کار گرفته می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 21
کد خبر: ۲۷۴۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، خطیب موقت نماز جمعه تهران، در نخستین نماز جمعه سال ۱۴۰۴، با تبریک حلول سال جدید و تقارن آن با ایام شهادت امیرالمومنین (ع)، به تبیین اهمیت شب‌های قدر، جایگاه والای امیرالمومنین (ع) و لزوم تحقق شعار سال که توسط رهبر معظم انقلاب تعیین شده، پرداخت.

صدیقی در ابتدای خطبه‌ها با اشاره به فلسفه روزه در ماه مبارک رمضان گفت: روزه، یک تمرین برای تقویت تقواست و هدف آن، تقویت اراده ایمانی در برابر زیاده‌خواهی‌های نفس است. خداوند در قرآن کریم می‌فرماید: “کتب علیکم الصیام کما کتب علی الذین من قبلکم لعلکم تتقون. ” تقوا، دیواری در برابر گناهان و کلید رسیدن به کمال انسانی است و روزه، راهی برای تسلط بر خواهش‌های نفسانی و نزدیک شدن به خداوند متعال است.

وی در ادامه با تأکید بر اهمیت شب‌های قدر، افزود: شب قدر، شبی مبارک و فرصتی بی‌نظیر برای درک رحمت الهی و تقرب به خداوند است. خداوند در قرآن می‌فرماید: “انا انزلناه فی لیلة مبارکة. ” این شب، فرصتی برای رفع موانع بین بنده و معبود است؛ شبی که اعمال آن، از هزار ماه عبادت برتر است. باید قدر این شب را دانست و با توبه نصوح، دل‌ها را از کینه‌ها و کدورت‌ها پاک کرد تا دل‌ها آماده درک جمال امام زمان (عج) شود.

وی افزود: دعا در شب قدر مستجاب است و توسل به اهل‌بیت (ع) در این شب‌ها، دریچه‌ای برای نزول رحمت الهی است. این شب‌ها، شب حضرت زهرا (س) است و هرکس فاطمه (س) را به حق بشناسد، شب قدر را درک کرده است. دل‌های شکسته، راهی برای تقرب به امام زمان (عج) است و باید با دعا و استغاثه، برای فرج امام زمان (عج) از خداوند طلب یاری کرد.

خطیب موقت نماز جمعه تهران، در بخش دوم خطبه‌ها، به بیان فضایل و جایگاه بی‌بدیل امیرالمومنین (ع) پرداخت و گفت: امیرالمومنین (ع)، تجلی جمال و جلال الهی بود و عشق بی‌حدی به پیامبر خدا (ص) داشت. پیامبر (ص) فرمودند: “علی، منصور به ذات الله است و در ذات الهی فانی شده است. ” علی (ع) در شجاعت، عبادت و عدالت، سرآمد همه فضایل بود و حتی پیامبر (ص) طاقت فراق او را نداشتند و می‌فرمودند: “خدایا! به من مهلت بده تا یک‌بار دیگر چهره علی را ببینم.

وی با یادآوری مصائب امیرالمومنین (ع) در شب‌های قدر گفت: امیرالمومنین (ع) در شب نوزدهم رمضان، در محراب عبادت به دست ابن ملجم مرادی ضربت خورد و فرق مبارکش شکافت. در آن لحظه، آسمان و زمین لرزید و ندای “تهدمت ارکان الهدی” بلند شد. مردم کوفه با دل‌های شکسته به مسجد دویدند و علی (ع) را غرق در خون یافتند. زینب (س) و‌ام‌کلثوم (س) با دل‌های پر از اندوه، نظاره‌گر آخرین لحظات پدر بودند.

صدیقی، در ادامه خطبه‌ها، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ که توسط رهبر معظم انقلاب، «تولید و سرمایه‌گذاری» نامگذاری شده است، گفت: رهبر حکیم و فرزانه انقلاب، با درایت و شناخت عمیق از مشکلات کشور، تولید و سرمایه‌گذاری را محور پیشرفت کشور قرار داده‌اند. تولید، علاوه بر ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی، موجب تقویت اقتدار ملی، استقلال کشور و رفع مشکلات معیشتی مردم می‌شود.

وی تأکید کرد: تولید، نیازمند سرمایه‌گذاری و امنیت اقتصادی است و دولت باید با برنامه‌ریزی دقیق، زمینه‌های جذب سرمایه‌های مردمی را فراهم کند. دولت، رقیب مردم نیست، بلکه حامی و راهنمای مردم است و باید با ایجاد اعتماد و حمایت از سرمایه‌گذاران، انگیزه لازم را برای حضور در عرصه تولید و پیشرفت کشور فراهم کند.

خطیب موقت نماز جمعه تهران، با اشاره به لزوم ایجاد امنیت اقتصادی و جلب اعتماد سرمایه‌گذاران، گفت: سرمایه‌داران نباید دغدغه امنیت سرمایه خود را داشته باشند. دستگاه‌های نظارتی و قضایی باید از سرمایه‌گذاران حمایت کنند و با رفع موانع، زمینه رشد اقتصادی کشور را فراهم سازند. سرمایه‌گذاران، با اطمینان از حمایت‌های قانونی، باید بدانند که سرمایه آنها در مسیر آبادانی کشور به کار گرفته می‌شود.

صدیقی، با تقدیر از استقامت ملت ایران در طول ۴۶ سال گذشته، اظهار داشت: ملت ایران، با تحمل سختی‌ها، گرانی‌ها، تحریم‌ها و مصیبت‌ها، همچنان در مسیر انقلاب ایستاده‌اند و این ایستادگی، نشانه عشق مردم به ولایت و راه امیرالمومنین (ع) است. مردم ایران، در جریان فقدان رئیس‌جمهور محبوب خود، با صبر و استقامت، طی ۵۰ روز، دولتی قانونی را بر سر کار آوردند و این نشان از بلوغ سیاسی و بصیرت مردم است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار